PDF Printable Maandplanner Ongedateerd Maandkalender Download

Organiseer jouw leven…

Ben jij op zoek naar een handige en overzichtelijke manier om jouw drukke leven, je financiën of je onderneming onder controle te houden? Dan heeft MamaBudget.nl goed nieuws voor jou! Hier vind je een gratis downloadbare maandplanner, speciaal voor jou ontworpen. Deze planner sluit perfect aan op de behoeften van drukbezette moeders zoals jij.

Voordelen MamaBudget Maandplanner

1. Maandoverzicht

Met de MamaBudget Maandplanner heb je in één oogopslag een compleet overzicht van de hele maand. Of het nu gaat om belangrijke afspraken, verjaardagen, huishoudelijke taken, of financiële planning… deze planner helpt je om al je verantwoordelijkheden en activiteiten te organiseren.

Je kunt de planner ook gebruiken voor je content planning. Door je blogs, sociale media en andere marketing te plannen, kun je je website naar een hoger niveau tillen.

2. Flexibele en ongedateerde kalender

De maandplanner is ongedateerd dus kun je het op elk moment van het jaar beginnen te gebruiken. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om de planner aan te passen aan je eigen planning en behoeften. Beginnen in januari, juni, of zelfs halverwege het jaar is geen probleem!

3. Printable en printvriendelijk

Het is belangrijk om zuinig om te gaan met printinkt, dus dit ontwerp verbruikt weinig inkt. De zwart-witte maandplanner is zowel stijlvol als efficiënt, zodat je zonder zorgen kunt printen en genoeg inkt overhoudt voor andere taken. Print wat je nodig hebt.

4. Handig formaat en lay-out

De maandplanner is speciaal ontworpen voor A4-formaat in liggende oriëntatie of afdrukstand. Dit formaat biedt voldoende ruimte om al jouw activiteiten en planning in detail bij te houden. De eerste kolom begint met op maandag; dit is perfect voor iedereen die de maandag als start van de week hanteert. NB Je kunt de planner ook afdrukken op A3-formaat. Kijk wat handig is binnen jouw mogelijkheden.

5. Semi Bullet Journal voor creatieve uitdrukking

De maandplanner heeft een prachtige cirkel waarin je je specifieke doel of gebruik voor de planner kunt noteren. Dit maakt de planner persoonlijk en biedt een creatieve uitlaatklep om je doelen te visualiseren.

6. Flexibele gebruiksmogelijkheden

De maandplanner past zich moeiteloos aan je levensstijl aan. Je kunt de planner afdrukken en op jouw bureau plaatsen voor een overzichtelijke dagelijkse planning. Wil je het zichtbaar houden in huis? Plak de planner aan de muur met kleurrijke washi tape om jezelf en/of je gezin betrokken te houden bij alle geplande activiteiten.

Of je nu een fulltime moeder bent, een ondernemer, of beide, de printable maandplanner zal je helpen om je dagen beter te organiseren en een gevoel van rust en controle te ervaren. Zeg ‘vaarwel’ tegen chaos en ‘hallo’ tegen een gestructureerd en georganiseerd leven!

Download het hier

Dus, ben je klaar om je planning naar een hoger niveau te tillen? Download hier je gratis exemplaar van de MamaBudget.nl maandplanner.

LUNA Familieplanner

Ben je op zoek naar een fysieke of papieren maandplanner? Dan moet je de LUNA Familieplanner aanschaffen. Deze planner heeft natuurlijk gewoon alle data incl. weeknummers, feestdagen en jaaroverzichten.

Die van 2023 vind je hier en voor 2024 klik je hier. De Luna Familieplanners zijn ook verkrijgbaar via Amazon.nl.

  • Heb je een gouden tip of een andere opmerking? Stuur eens een bericht en laat het weten.
  • Wil je liever een geldverhaal delen (alleen voor mama’s). Klik dan op ‘interview geldverhaal‘.
  • Vond je dit interessant? Deel het met anderen.
  • Steun Mama Budget door je aankopen via de links te doen. Mama Budget ontvangt een kleine vergoeding wanneer je via de links zoals Bol.com of Amazon.nl bestelt.
  • Belangrijk: ik ben geen financieel adviseur, ik deel mijn ervaringen en tips over geld. Ik ben ook benieuwd naar jouw geldervaring. Laten we van elkaar leren.