Gratis downloadbare planners mamabudget.nl week weekmenu dagplanner

Zoals jullie misschien weten, ben ik ook eigenaar van Ellen Mae. Op die website deelde ik veel over de LUNA Familieplanner, planning en mijn (gratis) downloadbare planners. Via Pinterest wisten veel mensen de downloads te vinden. Op de website Ellen Mae ben ik meer gaan delen over mijn leven in Spanje. Ik heb daarom besloten het onderwerp “plannen” hier op Mama Budget onder te brengen. Want, laten we eerlijk wezen, door te plannen kun je beter je huishouden en je financiën regelen!

Plannen = effectiever zijn

Ik kan uiteraard het beste voor mezelf spreken. In mijn hoofd is het vaak druk met allerlei ideeën. Heerlijk, want zo verveel ik me nooit. Soms zorgt dat juist voor een blokkade, een overload, maar door te plannen, lukt het alsnog om deadlines te halen. Zo zorg ik ervoor dat ik mijn werk afkrijg. Lees zeker de blog Effectief zijn met AD(h)D. Daar staan veel tips in, handig als je jezelf in mijn verhaal kent en op zoek bent naar life hacks.

Goed… in deze blog vind je de planners in de stijl van Ellen Mae & in de stijl van Mama Budget. Qua inhoud precies is hetzelfde, maar kijk gewoon even zelf wat bij jou past. In de twee mappen vind je: een weekmenu, weekplanner en een dagplanner. Allemaal PDF-bestanden. Een weekmenu is handig als het elke keer een drama is om te bedenken wat jullie gaan eten (in de avond). Er staan wat inspiratietips aan de zijkant op het weekmenu. De weekplanner is vooral voor de weken waarin je veel of juist weinig te doen hebt. Als je te veel dingen hebt, dan raak je het overzicht kwijt. Wist je al dat het schrijven op zich al ruimte in je hoofd creëert? Je gaat dingen beter onthouden. Heb je weer te weinig op je lijstje voor een bepaalde week, dan kun je misschien gaan verslappen qua effectiviteit. Dan is het fijn om de prio’s voor de week in kaart te brengen. De dagplanner vind ik vooral handig als het chaotisch is in mijn hoofd en ik daarvan niet kan slapen.

Gratis Ellen Mae Planners: klik hier voor de downloadbare planners (gratis)

Mama Budget: klik hier voor de downloadbare planners (gratis)

Gratis downloadbare planners mamabudget.nl week weekmenu dagplanner

Ben je op zoek naar een gratis maandplanner (ongedateerd)? Dan moet je die printable hier downloaden.

  • Heb je een gouden tip of een andere opmerking? Stuur eens een bericht en laat het weten.
  • Wil je liever een geldverhaal delen (alleen voor mama’s). Klik dan op ‘interview geldverhaal‘.
  • Vond je dit interessant? Deel het met anderen.
  • Steun Mama Budget door je aankopen via de links te doen. Mama Budget ontvangt een kleine vergoeding wanneer je via de links zoals Bol.com of Amazon.nl bestelt.
  • Belangrijk: ik ben geen financieel adviseur, ik deel mijn ervaringen en tips over geld. Ik ben ook benieuwd naar jouw geldervaring. Laten we van elkaar leren.

Geschreven door

Naomi Rustenberg

Naomi Rustenberg is de oprichter van mamabudget.nl, houdt van besparen, heeft 2 zoontjes, is getrouwd en schrijft over haar eigen (financiële) ervaringen.